Zonnepanelen

Onze diensten

Zonnepanelen

=Kies voor de vakmannen van Technisch Bedrijf Noord voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen efficiënt en nauwkeurig worden geïnstalleerd. Met onze jarenlange ervaring in duurzame energieoplossingen bent u verzekerd van een betrouwbare partner.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?
De belangrijkste voordelen van zonnepanelen op een rij:

  • Met zonnepanelen kun je zelf energie opwekken en besparen op energiekosten.
  • Met zonnepanelen draag je bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties.
  • Zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van je woning verhogen.

Hoe werkt een zonnepaneel?
Een zonnepaneel bestaat uit cellen die (zon)licht omzetten in elektriciteit. Om de elektriciteit te kunnen gebruiken in huis zet een omvormer de opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom. Je kunt de opgewekte elektriciteit direct gebruiken.

Wek je meer stroom op dan op dat moment nodig is, dan lever je die terug aan het elektriciteitsnet. Het verschil tussen de afgenomen hoeveelheid elektriciteit van het net en de geleverde hoeveelheid elektriciteit aan het net wordt jaarlijks verrekend met je energierekening (salderen).

Btw-teruggave zonnepanelen
Met de aanschaf van zonnepanelen neem je actief deel aan de energietransitie. Daarom geldt vanaf 1 januari 2023 op de aankoop en installatie van zonnepanelen 0% btw in plaats van 21% btw. Dit betekent dat je geen btw meer betaalt, en er dus ook geen sprake meer is van een btw-teruggave via de Belastingdienst

Zonnepanelen op uw dak?
Bent u benieuwd wat het gaat kosten en opleveren? Bij ons vraag u vrijblijvend een offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Na de aanvraag stellen wij een professioneel legplan op, inclusief materiaaladvies. U ontvangt dit plan, met daarin meer informatie over wat de zonnepanelen gaan kosten en opleveren, in een offerte.

 

Offerte aanvragen?

Contact

7 + 12 =

Wij Staan voor u Klaar

Storing of onderhoud nodig?

TECHNISCH BEDRIJF NOORD

CONTACT

Telefoon

0511 233063

Mûnestrjitte 52, 9269 TW Feanwâlden

info@tbnoord.nl